Bedrijfsreizen

Uw relaties op een speciale en perfect verzorgde manier bedanken voor de jarenlange samenwerking, voor de gegunde opdracht of wellicht om de toekomstige samenwerking te beklinken!

Een bedrijfsreis is de ideale manier om op een ontspannende en volledig verzorgde manier terug te kijken op het verleden en / of om nieuwe afspraken te maken voor de toekomst!

Met de bedrijfsreizen van Xf Bedrijfsreizen weet u zeker dat het u aan niets zal ontbreken, althans.. als dat uw wens en eis is natuurlijk.

Onze bedrijfsreizen zijn veelal volledig verzorgd en voorzien van zowel lokale begeleiding alsmede begeleiding vanuit ons eigen team.

Onze compleet verzorgde reizen zijn inclusief:

  • Retourvlucht vanaf een luchthaven in Nederland, Belgie of Duitsland naar uw stad van bestemming
  • Meet & Greet op de luchthaven van aankomst
  • Vervoer op luxe of ludieke manier vanaf de luchthaven naar uw hotel ( afhankelijk van uw wens een 4 of 5 sterren hotel o.b.v. logies en ontbijt in of nabij het centrum van de stad van uw bezoek)
  • Dag en avondvullend programma gedurende de dagen van het bezoek gecombineerd met voldoende eigen vrije tijd ( het thuisfront verwacht immers souvenirs)
  • Reservering van leuke en authentieke restaurants zodat kennis gemaakt kan worden met de lokale gerechten, gebruiken en gewoonten.
  • Vervoer van hotel terug naar de luchthaven voor de terugvlucht (aan al het goede komt immers en helaas een einde)

Wij zijn niet gebonden aan luchtvaart maatschappijen en zullen daarom ook net zolang zoeken en totdat we de beste en meest gunstige vliegtijden voor u hebben gevonden, zodat de tijd in de te bezoeken stad ook optimaal wordt benut.

We werken in elke stad samen met lokale agenten die de stad en de unieke plekken die de stad te bieden heeft van binnen en van buiten kent. Op deze manier kunt u er ook vanuit gaan dat u een echt unieke trip beleefd en ook echt op plekken komt waar de normale toerist niet snel te vinden zal zijn!

Zo brengen we het X Factor gevoel in uw trip !


Klik hier voor een overzicht van onze top bestemmingen!

Gegarandeerd een succes voor u, uw relaties en/of uw medewerkers!