De leukste en meest verrassende Bedrijfsreizen en Incentives


Welkom bij Xf Bedrijfsreizen, waarbij Xf staat voor X Factor bedrijfsreizen!

Wij proberen er, samen met u uiteraard, voor te zorgen dat de mensen die mee gaan op uw trip ook daadwerkelijk het X Factor gevoel zullen overhouden aan de reis, het uitje of het event !

We hebben inmiddels al jaren ervaring opgebouwd en weten inmiddels wel wat wel moet en wat niet moet. Daarom heeft u met XF Bedrijfsreizen de ideale partner om uw reis of event perfect te begeleiden.

Samen met u, uw wensen, eisen en budget zullen we er een onvergetelijk moment van maken, waar uw gasten of deelnemers nog jaren over zullen praten!

Welkom bij XF Bedrijfsreizen. Niets is onmogelijk!

Uw relaties op een speciale en perfect verzorgde manier bedanken voor de jarenlange samenwerking, voor de gegunde opdracht of wellicht om de toekomstige samenwerking te beklinken!

Een bedrijfsreis is de ideale manier om op een ontspannende en volledig verzorgde manier terug te kijken op het verleden en nieuwe afspraken te maken voor de toekomst!

Incentive betekend heel zwart wit een beloning. Dus een incentive reis is eigenlijk een beloningsreis,

U kunt uw medewerkers die een topprestatie hebben geleverd extra belonen of wellicht de beste dealers of resellers die uw producten of diensten adviseren in de markt extra stimuleren met een fantastische en volledig verzorgde incentivereis

Het ideale middel om uw medewerkers dichter bij elkaar te krijgen door ze op een informele manier te laten samenwerken of genieten van een niet alledaagse werkdag of weekend!

Saamhorigheid en teambuilding wordt gestimuleerd en de drive om nog beter te willen en kunnen presteren zal worden verhoogd.

Het ideale middel om uw personeel te stimuleren, maar vooral ook te wijzen op alle goede dingen uit het recente verleden!


Veelal wordt er gezegd dat deze evenementen of reizen een hoop geld kosten. Wij praten liever over een investering die zichzelf snel zal terugverdienen. Terugverdienen door nauwere banden met uw relaties en klanten, een verbeterd samenhorigheidsgevoel van uw eigen medewerkers, een extra motivatie voor uw reseller of dealer netwerk of extra attentiewaarde voor uw nieuwe product of dienst.

Juist de mensen belonen of fêteren die er voor zorgen dat uw producten en/of diensten ook daadwerkelijk afzet vinden in de markt zal zorgen voor een hogere omzet en daarmee ook een hoger resultaat en een nog betere samenwerking tussen alle personen die nodig zijn om uw bedrijf succesvol te maken!

Wij helpen graag dit te verwezenlijken!