Hoe gaan wij te werk:

Het boeken van een incentive reis, een bedrijfsreis, een bedrijfsuitje of een bedrijfs evenement is altijd een maatwerkoplossing die niet is in te vullen met standaard pakketten of arrangementen. Iedereen heeft een eigen wens, een eigen budget en een eigen idee!

Daarom komen wij graag met u van gedachte wisselen op het moment dat u besluit om onze expertise in te schakelen. Tijdens het intake gesprek zullen we uw wensen en eisen doornemen samen met het budget dat u beschikbaar wilt stellen of beschikbaar heeft.

O.b.v. de verkregen informatie gaan we voor u vrijblijvend aan de slag. ( Wij vragen dus geen geld voor het uitzoekwerk dat wij doen!)

Zodra onze invulling af is, zullen we deze persoonlijk bij u komen presenteren, zodat u een klein idee krijgt van de invulling.

Mocht u zo enthousiast zijn geworden van onze presentatie kunt u natuurlijk uw akkoord geven. Alle afspraken zullen middels een contract worden vastgelegd ( data, locaties, activiteiten, werkzaamheden en betaal afspraken )

We maken een compleet draaiboek, waarin het volledige programma wordt en is beschreven. Uiteraard kan deze op uw verzoek worden aangepast of gewijzigd, mocht daar een reden voor zijn.

Afhankelijk van de grootte van de groep en het programma, zal er een inspectiereis worden gemaakt ( meestal gezamenlijk met de opdrachtgever) zodat de hotels, de restaurants en de activiteiten worden "getest". Zo weten we zeker dat het programma voldoet aan uw eisen. Doet het dat nog niet helemaal of uw verwachtingen zijn iets anders, dan kunnen we nog aanpassingen doorvoeren.

Xf Bedrijfsreizen is, afhankelijk van de grootte en van de groep en "soort" van deelnemers altijd aanwezig met 1 medewerkers op locatie gedurende de reis of het evenement, naast de aanwezigheid van de lokale partijen waar we een intensieve samenwerking mee hebben.

Na de reis wordt er een evaluatiegesprek ingepland om alle zaken nogmaals de revue te laten passeren. Wij leren graag van de opmerkingen en tips van onze klanten en zorgen er dan uiteraard voor dat er nog een leuk aandenken aan deze unieke reis wordt achtergelaten!

Wij hopen op een constructieve en productieve samenwerking met onze klanten zodat we echt de win-win situatie voor u kunnen creëren!