Krakau, de parel van Polen!

3 Daagse incentivereis Krakau

Voor het 4e jaar op rij de beste stedentrip bestemming volgens Zoover! Krakau krijgt een 9,1 !!


Dag 1

In de vroege ochtend vliegt u naar Krakau vanaf de luchthaven van uw keuze. Op Krakau Airport wordt uw groep op een verrassende manier welkom geheten in de Parel van Polen!

U wordt op een bijzondere manier vervoerd van de luchthaven naar uw hotel, centraal gelegen en op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Na het inchecken staat uw gids klaar voor een wandeltocht langs een groot aantal hoogtepunten van Krakau en geniet uw groep van een overheerlijke lunch. Na de lunch en de wandeling heeft iedereen nog even tijd voor zichzelf om op te frissen of zelf de stad nog te bezichtigen.

De avond zal beginnen met een traditioneel Pools diner waarbij u kennis maakt met de Poolse keuken en gewoontes qua eten en drinken, gevolgd door een eerste kennismaking met het nachtleven van Krakau.


Dag 2

Na het ontbijt staat er bijzonder vervoer voor de groep klaar die u terugbrengt in het communistische tijdperk. U krijgt een unieke kijk in het leven gedurende het communistische regime. U Ontvangt een overheerlijke lunch en wordt door een kundige gids helemaal op de hoogte gebracht van alle details, verteld op een leuke manier!

U blijft nog even hangen in het verleden en wordt na de tour "gedropt" in een restaurant in communisme style.. Hier staat nog een leuke verrassing te wachten en geniet u van uw diner.

Na uw diner en waarschijnlijk nog 1 of 2 vodka's wandelen we terug naar het hotel en kan iedereen zich klaarmaken voor de avond en de 2e kennismaking met het nachtleven van Krakau. U wordt als VIP ontvangen in een van de nachtclubs in Krakau om daar uw danspasjes uitgebreid te tonen aan het overige publiek. Wenst u een meer relaxtere omgeving ipv een nachtclub.. Geen nood. Krakau heeft de hoogste kroegendichtheid per m2 ter wereld, dus meer dan genoeg vertier op dit gebied.


Dag 3

Tegen het einde van de ochtend, als iedereen van zijn of haar ontbijt heeft genoten staat de rondleiding door Kazimierz op het programma. Dit is de Joodse wijk van Krakau en heeft grote bekendheid genoten door de film Schindlers List. U bezoekt de fabriek van Oscar Schindler, het plein met de stoelen en de overige bezienswaardigheden die Kazimierz te bieden heeft.

Na een uitgebreide brunch gaan we terug naar het hotel en wordt u opgehaald om weer terug te gaan naar Krakau Airport waar er langzamerhand een einde komt aan deze powertrip naar Krakau.


Gedurende deze trip ziet u nagenoeg alle toeristische bezienswaardigheden van Krakau en een groot aantal niet zo toeristische attracties, waardoor u een goed beeld krijgt van het local life. U leert de Poolse keuken kennen en de manier waarop de Poolse mensen uitgaan.

Een complete trip dit nog lang in uw geheugen zal blijven hangen.

Het programma is een voorbeeld programma en kan relatief simpel worden aangepast en/of uitgebreid met meer of andere excursies. Denk hierbij aan een bezoek aan de zoutmijnen of een bezoek aan Auschwitz.

Uw wens is onze uitdaging!