X Factor voorbeeldreizen


 


Uw wens is onze uitdaging!

3 Daagse incentive reis naar Kiev !

Dag 1

Vroeg in de ochtend vertrekt uw vlucht naar Kiev. De hoofdstad van Oekraine en een bijzonder verrassende stad zoals u zult ontdekken in de komende dagen. Na aankomst op de luchthaven van Kiev wordt u naar uw hotel gebracht in het centrum van Kiev. Na de installatie in uw kamer en eventueel wat opfrissen staat onze gids klaar voor de erste kennismaking met Kiev. Afhankelijk van het weer gaat we te voet of per bus langs de culturele hoogtepunten van Kiev, waarbij u tussendoor nog kunt genieten van een uitgebreide lunch op een speciale plek!

De avond zal beginnen met een traditioneel Oekraïens diner waarbij u meteen kennis maakt met de culinaire gewoontes van Kiev op het gebied van eten en drinken.

Aansluitend brengt onze gids de groep langs een aantal barretjes en cafés om te eindigen in een van de hipste nachtclubs van Kiev. Indien de wens en de behoefte anders is, kan dat uiteraard aangepast worden.

Dag 2

De dag begint vroeg met een unieke excursie naar Chernobyl. De bijbehorende spookstad en de reactors zullen worden bezocht, zodat u een klein beetje het idee krijgt wat voor ramp zich hier heeft afgespeeld! We vertrekken rond 8:00 in de ochtend en zijn in het begin van de avond weer terug bij het hotel. Nadat u zich heeft opgefrist gaan we beginnen aan alweer de laatste avond in Kiev en wordt u naar een leuke en gezellige plek gebracht waar de avond wordt begonnen met een uitgebreid diner en wordt afgesloten met een klein feestje, Ukrainian style! De echte die hards kunnen daarna nog terecht in een van de clubs van Kiev.

Dag 3

Na het ontbijt en het uitchecken staat de bus op u te wachten. Voordat er koers wordt gezet naar de luchthaven, gaan we eerst nog een exclusieve tour doen die u een kijkje geeft in de wereld van de corruptie en wat zoiets allemaal kan opleveren. Na de tour hebben we nog een uitgebreide brunch, alvorens we gaan inchecken voor de vlucht terug en afscheid hebben genomen van Kiev.

Verrassend, historisch, uniek en onvergetelijk! Ik denk dat we zo het beste deze powertrip naar Kiev kunnen beschrijven.

Uiteraard is ook hier het programma aan te passen met andere activiteiten, uit te breiden van 3 naar 4 dagen of zelf aan te passen van 3 naar 2 dagen.

ook hier is uw wens onze uitdaging!